Vine a córrer per Amposta el 16/2/2020

El 16 de febrer de 2020, organitzem una nova edició de la Cursa Montbike Amposta, que t’ofereix dues distàncies, 10K i 5K, puntuables per al Running Series Terres de l’Ebre 2020.

Aquestes curses iniciaran el circuit de curses urbanes de les Terres de l’Ebre, que enguany compta amb 10 curses de 10 Km i 10 curses de 5 Km. Pel que fa a les que organitzem des de Montbike, la cursa de 10 Km arribarà a la novena edició mentre que la de 5 Km serà el segon any que l’organitzem.

cursa Montbike Amposta 16/2/2020

Com en anys anteriors, hem preparat un recorregut pels principals carrers i avingudes d’Amposta, passant per llocs molt coneguts de la ciutat, des de la mateixa sortida, al parc de Xiribecs, el recinte firal, l’avinguda de la Ràpita, el passeig del Canal, l’oficina de turisme, el passeig del riu, el GR99 (o camí de Sirga), l’ajuntament, el carrer Major, l’av. Alcalde Palau, l’emblemàtic Pont Penjant d’Amposta, el carrer del Grau, carrer Navarra, avinguda Santa Bàrbara, el Mercat Municipal, el carrer Josep Tarradellas …

Per enguany tenim algunes novetats però cal destacar que la sortida serà a les 11 del matí, perquè no matineu tant, i tant la sortida com l’arribada serà des de l’interior del parc de Xiribecs. En el recorregut, tant dels 10K com dels 5K, hem fet un petit canvi a la sortida fent un petita volta des del parc, carrer Josep Tarradellas, avinguda de la Ràpita, rotonda de “l’olivera”, carrer Sebastià Juan Arbó, pavellons poliesportius, recinte firal, canal de navegació, escol agrària i carrer Josep Tarradellas, al passar per l’exterior del parc de Xiribecs ja emprendrem cap a l’avinguda de la Ràpita per a fer el recorregut dels anys anteriors. El fet de fer aquest bucle al principi ens permet retallar uns metres després d’haver creuat el riu Ebre pel Pont Penjant, així que enguany només creuar el pont farem un gir de 180º per torna a entrar a la ciutat i seguir el recorregut de totes dues curses.

Una novetat, per a totes les curses del Running Series Terres de l’Ebre del 2020, és el canvi de preus que serà de 15€ per a inscripcions anticipades i de 20€ per a les inscripcions del mateix dia.

Les inscripcions anticipades a les curses 10K i 5K d’Amposta ja estan obertes i es tancaran el dia abans de la cursa (el 15/2/2020) a les 12 del migdia. Tens temps per a inscriure’t però no ho deixis per a última hora!!!

Amb la teva inscripció, com sempre, et tenim preparada la bossa del corredor/a amb un munt de coses a dintre entre les que trobaràs l’obsequi commemoratiu de la cursa. A més, tindràs avituallament líquid durant el recorregut i, a l’arribada, servei de dutxes al pavelló poliesportiu, menjar, beguda, massatges, …

Ho tindrem tot preparat el 16 de febrer perquè gaudeixis d’un dia de running per Amposta, ara només t’has de decidir a apuntar-te. Vine a córrer per Amposta !!!