Circuit

Recorregut 10K 

Com en totes les edicions, intentem oferir-te un circuit ràpid, urbà, que et faci passar pels llocs principals de la ciutat, i enguany, no serà diferent. Amb els mínims girs de 180 graus, amb rectes que no se fan gens pesades, amb girs suaus, i sobretot passant per llocs destacats d’Amposta (el parc de Xiribecs, riu Ebre, GR-99, Ajuntament, Pont Penjant, plaça del Mercat, …) i els principals carrers i avingudes. El principal canvi d’enguany, que segur us ajudarà a millorar temps, serà que no creuareu el riu Ebre. En arribar just al davant del Pont Penjant girareu 180º. Els metres que “perdeu” creuant el riu, els “guanyareu”, entre el Km 1 i el Km 2; just abans d’arribar al pavelló poliesportiu girareu a l’esquerra per a passar pel davant la piscina municipal i a l’institut de tecnificació girareu a la dreta per passar pel costat de la pista d’atletisme.

Esperem que t’agradi!

Recorregut 10K Amposta (descarregar track)

La sortida i l’arribada serà a les 10 del matí des del parc de Xiribecs.
El principal canvi d’enguany és que no creuarem el Pont Penjant i els metres que “perdrem” al no creuar el riu Ebre els recuperarem poc després de la sortida passant per davant la piscina municipal i pel costat de la pista d’atletisme. Sortiràs del parc per anar a la dreta cap al carrer Josep Tarradellas, seguiràs fins a l’avinguda de la Ràpita. En arribar a la rotonda de “l’olivera” giraràs a la dreta pel carrer Sebastià Juan Arbó, creuant el carrer Barcelona. Just abans d’arribar al pavelló poliesportiu giraràs a l’esquerra per passar pel davant la piscina municipal. A l’institut de tecnificació giraràs a la dreta passant pel costat de la pista d’atletisme i seguint, a la dreta, pel passeig del Canal Marítim. Continuaràs en paral·lel al Canal Marítim fins a l’Escola Agrària i pujaràs pel carrer Josep Tarradellas passant pel costat del parc de Xiribecs (sense entrar-hi). Aquest és un bon lloc per als acompanyants i públic perquè et veuran passar 2 vegades. Seguiràs tot recte per tota l’av. de la Ràpita fins arribar al canal (davant l’hotel) on giraràs a la dreta seguint en paral·lel al canal passant pel davant de la Comunitat de Regants i l’oficina de turisme d’Amposta, fins arribar al passeig del Riu, on seguiràs el camí de Sirga (GR-99). Poc després de passar per sota la N-340 (Km 4,6) faràs un gir de 180º per a tornar per la vora de l’Ebre fins a l’embarcador fluvial, on seguiràs per la plaça de la Pau, carrer Sant Joan, Ajuntament i carrer Major fins arribar al carrer Sant Josep on faràs 2 girs a la dreta per encarar l’av. Alcalde Palau fins arribar al peu del Pont Penjant on faràs un gir de 180º. Seguiràs pel carrer del Grau; als pocs metres giraràs a l’esquerra per a seguir pel carrer Navarra fins a l’av. Santa Bàrbara com si sortissis d’Amposta, just al davant del col·legi Soriano-Montagut faràs un nou gir de 180º per a tornar a entrar a Amposta per l’av. Santa Bàrbara que seguiràs tot recte passant pel davant de la Lira, la plaça Ramon Berenguer IV i el Mercat Municipal. En arribar al carrer Sant Josep giraràs a la dreta per a desfer el camí del principi de l’av. de la Ràpita i part de l’av. Josep Tarradellas fins a creuar l’arc d’arribada. Tingues en compte la senyalització que hi haurà per diferenciar els recorreguts de 10K i 5K.

Recorregut cursa 10K Amposta

 

Recorregut 5K Amposta (descarregar track)

La sortida i l’arribada serà a les 10 del matí des del parc de Xiribecs.
El principal canvi d’enguany és que no creuarem el Pont Penjant i els metres que “perdrem” al no creuar el riu Ebre els recuperarem poc després de la sortida passant per davant la piscina municipal i pel costat de la pista d’atletisme. Sortiràs del parc per anar a la dreta cap al carrer Josep Tarradellas, seguiràs fins a l’avinguda de la Ràpita. En arribar a la rotonda de “l’olivera” giraràs a la dreta pel carrer Sebastià Juan Arbó, creuant el carrer Barcelona. Just abans d’arribar al pavelló poliesportiu giraràs a l’esquerra per passar pel davant la piscina municipal. A l’institut de tecnificació giraràs a la dreta passant pel costat de la pista d’atletisme i seguint, a la dreta, pel passeig del Canal Marítim. Continuaràs en paral·lel al Canal Marítim fins a l’Escola Agrària i pujaràs pel carrer Josep Tarradellas passant pel costat del parc de Xiribecs (sense entrar-hi). Aquest és un bon lloc per als acompanyants i públic perquè et veuran passar 2 vegades. A partir d’aquí el recorregut és el mateix que els anys passats fent tota l’av. de la Ràpita fins arribar al canal (davant l’hotel). Des d’aquí seguiràs tot recte (els dels 10K giraran a la dreta) fins a l’alçada del carrer Major (on et retrobaràs amb participants dels 10K) seguiràs pel carrer Sant Josep i tot seguit giraràs a la dreta per encarar l’av. Alcalde Palau fins arribar al peu del Pont Penjant on faràs un gir de 180º. En arribar a l’alçada del carrer del Grau, ves en compte de no seguir als dels 10K perquè els dels 5K girareu a l’esquerra altre cop pel carrer Sant Josep per a desfer el camí del principi de l’av. de la Ràpita i part de l’av. Josep Tarradellas fins a creuar l’arc d’arribada. Tingues en compte la senyalització que hi haurà per diferenciar els recorreguts de 5K i 10K.

Recorregut cursa 5K Amposta

 

[robo-gallery id=”50″]