Circuit

Recorregut 10K   trobareu la senyalització en color roig  

Com en totes les edicions, intentem oferir-vos un circuit ràpid, urbà, que us deixi passar pels llocs principals de la ciutat, i enguany, no serà diferent. Hem escoltat els vostres comentaris i el recorregut passarà per les zones més importants de la ciutat… com no, el Pont Penjant, i les principals avingudes.
A més, hem intentat reduir els, ja per si, petits desnivells, fent encara més plana aquesta edició.

Esperem que us agradi!

Track 10K Amposta 2019

Powered by Wikiloc
Recorregut cursa 10K Amposta 2019 (1 volta)

10K (trobareu la senyalització en color roig): Sortida des del pavelló poliesportiu en direcció al recinte firal fins al passeig del Canal de Navegació (Canalet) i volta al parc de Xiribecs per a pujar pel carrer Josep Tarradellas i agafar en la seva totalitat l’av. de la Ràpita fins al canal (davant l’hotel Montsià) on baixarem en direcció a la zona del passeig del Riu (oficina de Turisme). Després de fer tot el passeig del Riu es passa pel carrer Major (Ajuntament) i, pel carrer Sant Josep i av. Alcalde Palau per a creuar el riu Ebre pel Pont Penjant. Després, de tornar a entrar a Amposta, es puja pel carrer del Grau, gir pel carrer Navarra, avinguda Santa Bàrbara, fins al col·legi Soriano Montagut on girarem 180º per tornar a entrar a Amposta per l’av. Santa Bàrbara. Pas pel Mercat Municipal on desfarem el camí de l’av. de la Ràpita i part de l’av. Josep Tarradellas. Tingueu en compte la senyalització que hi haurà per diferenciar els recorreguts de 5K i 10K.

 

Recorregut 5K   trobareu la senyalització en color blau  

Track 5K Amposta 2019

Powered by Wikiloc

 

Recorregut cursa 5K Amposta 2019 (1 volta)
5K (trobareu la senyalització en color blau) Sortida des del pavelló poliesportiu en direcció al recinte firal fins al passeig del Canal de Navegació (Canalet) i volta al parc de Xiribecs per a pujar pel carrer Josep Tarradellas i agafar en la seva totalitat l’av. de la Ràpita. A l’alçada del canal us separareu dels corredors dels 10K i anireu recte pel carrer Sant Josep, seguireu per l’av. Alcalde Palau per a creuar el riu Ebre pel Pont Penjant. Després, de tornar a entrar a Amposta, girareu a l’esquerra pel carrer Sant Josep, aquí us creuareu amb els del 10K (que venen del Mercat). Des d’aquí enfilareu l’av. de la Ràpita i part de l’av. Josep Tarradellas. Tingueu en compte la senyalització que hi haurà per diferenciar els recorreguts de 5K i 10K.

 

[robo-gallery id=”50″]