7è Canicròs d’Amposta – Temps de Terra (23/2/2020)

El 23 de febrer, organitzem la setena edició del Canicròs d’Amposta – Temps de Terra, que serà la darrera prova del V Circuit Canicròs de les Terres de l’Ebre 2019-2020 i que serà decisiva per a la bona part de les classificacions finals.

Com és habitual l’escenari serà la finca Temps de Terra, lloc ideal per a la pràctica del canicròs amb un recorregut per camins i senders, amb un total de 6,7 Km i 180 metres de desnivell positiu acumulat.

7è Canicròs d'Amposta 23/2/2020

La sortida serà a les 9 del matí des de la zona del llac. Després de la sortida es farà un breu recorregut per la finca fins passar molt prop de l’arc de sortida, lloc ideal perquè els acompanyants puguin veure als participants altre cop. Després se sortirà de la finca pel camí de la Pedrera per anar a la zona de la Misseta i tornar a entrar a Temps de Terra pel camí del començament. Si has participat en edicions anteriors trobaràs algunes novetats al recorregut i si és la primera vegada que vens al nostre canicròs descobriràs llocs increïbles per a córrer amb el teu gos o gossa.

Les inscripcions estan obertes fins al 21/2/2020 a un preu de 14€ (federats) i 17€ per als no federats.

Amb la inscripció incloem la bossa del participant, amb l’obsequi commemoratiu, avituallaments durant el recorregut, avituallament final (tipus pica-pica) i si voleu quedar-vos a esmorzar-dinar amb els participants i acompanyants també ho podreu fer (informarem del preu a la web del canicròs d’Amposta). Si voleu, podreu quedar-vos amb la furgo, la nit abans del canicròs a la zona d’acampada que hi haurà habilitada molt prop del lloc de la sortida.