Torna l’activitat esportiva als carrers d’Amposta amb les curses de 5 Km i 10 Km

El proper 31 d’octubre torna l’activitat esportiva als carrers d’Amposta amb les curses de 5 Km i 10 Km que organitzem des de Montbike, puntuables al circuit Running Series Terres de l’Ebre 2021.

L’aturada de pràcticament totes les activitats al 2020 i principis de 2021 per la Covid 19 no ha afectat a la cursa urbana que organitzem des del Club Montbike pels carrers d’Amposta, perquè l’any 2020 la vam fer al mes de febrer just un mes abans del confinament i posteriors mesures per la pandèmia. Enguany, ja amb les restriccions força relaxades, torna la Cursa d’Amposta en la que serà la desena edició això sí, amb uns mesos de retard sobre la data en què solia ser habitual.

Cursa Montbike Amposta: 5K i 10K pels carrers de la ciutat

El 31 d’octubre a les 10 del matí al parc de Xiribecs es donarà la sortida a les dues distàncies, 5 i 10 Km, puntuables al Running Series Terres 2021, en la que serà la cinquena prova del circuit ebrenc de curses d’asfalt, després que corredors i corredores hagin fet quilòmetres a Camarles, l’Ampolla, la Galera i l’Aldea; després d’Amposta només quedarà la cursa de Deltebre per a cloure el calendari 2021 que, si fa no fa, ha tingut la meitat de curses del que venia sent habitual en anys anteriors.

Els corredors que vinguin a Amposta faran el recorregut ja clàssic per la ciutat, des del parc de Xiribecs, passant per l’avinguda de la Ràpita, el passeig del Canal, el passeig del Riu, el carrer Major, creuaran el Pont Penjant, el carrer Navarra, l’avinguda Santa Bàrbara, la plaça Ramon Berenguer IV (mercat) i l’avinguda de la Ràpita fins a l’arribada al parc de Xiribecs.

El bon ritme d’inscripcions de la primera setmana fa pensar que tindrem una alta participació, amb la previsió d’arribar a les 200 inscripcions entre les dues distàncies. Les inscripcions a preu reduït es tancaran la nit del divendres abans de la cursa, tot i que el mateix dia de la cursa també podran inscriure’s aquells que, pel que sigui, no es decideixen fins a l’últim moment.

Des de Montbike, amb desenes de voluntaris, estem treballant en l’organització de la Cursa Urbana d’Amposta del proper 31 d’octubre per a rebre a corredors, corredores, acompanyants i públic amb més ganes que mai després de molts mesos d’aturada, restriccions, confinaments, entrenaments a casa, entrenaments en solitari,…

Ara que sembla que, poc a poc, recuperem el ritme perquè a Amposta, tornaràs a córrer!

Cursa Montbike Amposta: 5K i 10K pels carrers de la ciutat 31/10/2021
Cursa Montbike Amposta: 5K i 10K pels carrers de la ciutat 31/10/2021