Lluisma, guanyador i Evacris segona a la Cursa de Tivissa

Aquest any han estat poques les curses per rmuntanya a les Terres de l’ebre. Un total de 6, la darrera de les quals, va ser la de Tivissa el passa’t 10 d’octubre.
Els dubtes de l’organització sobre si fer-la, o no enguany, degut a la Covid 19, finalment es van aclarir amb la decisió de fer una sola distància amb 17,5 Km i 900 metres de desnivell positiu.
Entre els participants van estar els montbikers Lluisma, Evacris i Dani, que enguany no se’ls ha vist en gaire, o gens, per les curses i menys a les Terres de l’ebre, això sí com molts companys i companyes del Club, no han parat d’entrenar. El 2021, després de l’aturada en sec del 2020, també ha estat un any estrany tot i que ja han començat a fer-se curses en les que molts montbikers han participat.
La cursa, tot haver-se retallat respecte a la cursa absoluta que fins ara s’ha vingut fent a Tivissa, va tenir l’esperit de sempre per terreny força tècnic, pujades dures i les crestes tan característiques de la zona.
Després dels 17,5 Km, el guanyador va ser el nostre company Lluisma Mas amb 1:38:05, en la que va ser la seva tercera cursa de l’any després de l’Arbolí, on va haver d’abandonar per una forta caiguda i la cursa de Falset el passa’t setembre on va quedar cinquè absolut.
Lluisma Mas (Montbike), guanyador de la Cursa per Muntanya de Tivissa 2021
Lluisma Mas (Montbike), guanyador de la Cursa per Muntanya de Tivissa 2021
En noies la nostra companya de Montbike, Evacris Llobat, va quedar en segona posició amb un temps de 2:09:41, que va estar lluitant per la primera posició bona part de la cursa fins que unes molèsties al bessó li van fer baixar el ritme. L’Eva ja sap que és pujar al podi enguany perquè ve de guanyar el circuit Missionsx3 Klassmark.
Evacris Llobat (Montbike), segona absoluta a la Cursa per Muntanya de Tivissa 2021
Evacris Llobat (Montbike), segona absoluta a la Cursa per Muntanya de Tivissa 2021
L’altre membre de Montbike que va córrer a Tivissa, va ser el Dani Marín que va finalitzar en novena posició absoluta, un gran resultat després d’estar més d’un any sense competir.
Aquesta ha estat la darrera cursa per muntanya prevista per al 2021 a les Terres de l’Ebre, a l’espera que es defineixi el calendari per al 2022, que els montbikers estan esperant mentre no paren d’entrenar per estar a punt de tot el que ha de venir.