Eva Cris Llobat es proclama guanyadora del circuit de curses per muntanya Missionsx3 2021

La nostra corredora de muntanya de Montbike, Eva Cris Llobat va proclamar-se la setmana passada el circuit de curses per muntanya Missionsx3 Klassmark 2021.

Enguany aquest circuit ha tingut 3 proves disputades en tres espais d’interès natural com són el Parc Natural de les Capçaleres del Ter, a Camprodon; la Serra de Catllaràs, a La Pobla de Lillet; i Parc Natural de Cap de Creus, a Roses. Tres entorns que res tenen a veure amb la zona del Montsià i del massís del Port on la nostra corredora i els companys del Club fan habitualment els seus entrenaments.

Per a l’Eva Cris aquest circuit era l’objectiu que es va marcar per al 2020 però la cancel·lació de totes les proves esportives per la Covid-19 va fer que ho ajornés un any. Després d’un 2020 atípic, sense competicions, poc esperava que els resultats del 2021 fossin els que han acabat sent. Amb constància i regularitat ha aconseguit finalitzar les 3 curses entre les 5 primeres classificades, la qual cosa la pujar al capdamunt del podi fnal.

Les curses del Missionsx3 Klasssmark es caracteritzen  per ser molt ràpides i poc tècniques, tipus de recorreguts poc habituals a les Terres de l’Ebre, pel que va haver d’adaptar-se a aquest “nou” terreny que demana molta constància, i en unes curses per muntanya on hi ha un alt nombre de noies participants, cada cop més fortes i més competitives.

Al juliol va començar amb el Trail Ulldeter a Camprodon (Ripollés) amb 24 Km i 1.300m+, per a seguir a l’agost amb el Trail Catllaràs a La Pobla de Lillet (Bergadà) amb 21 Km i 1.400m+ i va acabar al setembre a Trail Cap de Creus a Roses (Alt Empordà) amb 22 Km i 1.100 m+.

Tal com diu l’Eva Cris “ha estat tres curses amb sensacions diferents i experiències úniques, sempre pensant en que hi ha coses a millorar, errors per aprendre i situacions que cal celebrar”. L’Eva Cris ha portat al nostre club i a la ciutat d’Amposta al més alt de les Missionsx3