Eva Cris, Andreu i Lluisma recullen el seu trofeu de les curses per muntanya de FEEC 2019

El passat diumenge, 1 de desembre, a la població de Capellades (l’Anoia) va tenir lloc l’acte d’entrega de trofeus de les diferents curses per muntanya de la FEEC. A l’acte van assistir tres membres del nostre club per a recollir el seu més que merescut reconeixement a la feina feta durant la temporada.

Andreu, Eva Cris i Lluisma, amb els seus trofeus i premis de les competicions FEEC 2019

Entre els membre de Montbike va destacar EvaCris Llobat Gracià que s’ha proclamat subcampionat de la Copa Catalana de curses per muntanya en línia de la FEEC 2019, al mateix temps que també es va proclamar subcampiona de la Copa Catalana de curses verticals de la FEEC 2019. A més d’aquests dos subcampionats l’Eva Cris també ha triomfat a casa nostra, quedant segona del Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre 2019 que va tenir lloc el passat divendres a Benifallet.

Eva Cris, subcampiona de la Copa Catalana de curses per muntanya de la FEEC 2019
Eva Cris, subcampiona de la Copa Catalana de curses verticals de la FEEC 2019

L’altre company del club que va pujar al podi va ser Andreu Moya que ha estat subcampió del Premi FEEC de Canicròs. A més Andreu també ha quedat segon en la categoria sènior del Circuit Canicròs Terres de l’Ebre 2018-2019.

Andreu, subcampió del Premi FEEC Canicròs 2019

Per acabar el «trio montbiker», Lluisma Mas també va estar a Capellades per a recollir el seu premi com a 4t classificat de la Copa Catalana de curses per muntanya 2019 i 5è de la Copa Catalana de curses verticals 2019.

Lluisma, 4t classificat de la Copa Catalana de curses per muntanya de la FEEC 2019 i 5è classificat de la Copa Catalana de curses verticals de la FEEC 2019

Amb tot això, ha acabat una gran temporada, la del 2019, per als membres de la secció de trail del nostre club, recollint un munt de podis, sumant molts km, acumulant desnivells, superant lesions, … just ara quan ja estem pensant en què farem al 2020 repartir-nos per curses de l’Ebre, Catalunya i… vés a saber per on més.

Molta força a tots i totes les montbikers !!!