Circuit

Recorregut 10K   trobaràs la senyalització en color roig  

Com en totes les edicions, intentem oferir-te un circuit ràpid, urbà, que et faci passar pels llocs principals de la ciutat, i enguany, no serà diferent. Amb els mínims girs de 180 graus, amb rectes que no se fan gens pesades, amb girs suaus, i sobretot passant per llocs destacats d’Amposta (el parc de Xiribecs, riu Ebre, GR-99, Ajuntament, Pont Penjant, plaça del Mercat, …) i els principals carrers i avingudes.

Esperem que t’agradi!

Track 10K Amposta

Powered by Wikiloc

10K (trobaràs la senyalització en color roig): Enguany tant la sortida com l’arribada serà des del parc de Xiribecs. Sortiràs del parc per anar a la dreta cap al carrer Josep Tarradellas, seguiràs fins a l’avinguda de la Ràpita. En arribar a la rotonda de “l’olivera” giraràs a la dreta pel carrer Sebastià Juan Arbó, creuant el carrer Barcelona i passant pel davant dels pavellons poliesportius i el recinte firal. Continuaràs en paral·lel al canal marítim fins a l’Escola Agrària i pujaràs pel carrer Josep Tarradellas passant pel costat del parc de Xiribecs (sense entrar-hi). Aquest és un bon lloc per als acompanyants i públic perquè et veuran passar 2 vegades. A partir d’aquí el recorregut és el mateix que els anys passats fent tota l’av. de la Ràpita fins arribar al canal (davant l’hotel) on giraràs a la dreta seguint en paral·lel al canal passant pel davant de la Comunitat de Regants i l’oficina de turisme d’Amposta, fins arribar al passeig del Riu, on seguiràs el camí de Sirga (GR-99). Poc després de passar per sota la N-340 (Km 4,6) faràs un gir de 180º per a tornar per la vora de l’Ebre fins a l’embarcador fluvial, on seguiràs per la plaça de la Pau, carrer Sant Joan, Ajuntament i carrer Major fins arribar al carrer Sant Josep on faràs 2 girs a la dreta per encarar l’av. Alcalde Palau ja amb el Pont Penjant al teu davant, per on passàs per a creuar el riu Ebre. En haver creuar el riu faràs el gir per a tornar a entrar a la ciutat i recòrrer altre cop l’av. Alcalde Palau fins al carrer del Grau; als pocs metres giraràs a l’esquerra per a seguir pel carrer Navarra fins a l’av. Santa Bàrbara com si sortissis d’Amposta, just al davant del col·legi Soriano-Montagut faràs un nou gir de 180º per a tornar a entrar a Amposta per l’av. Santa Bàrbara que seguiràs tot recte passant pel davant de la Lira, la plaça Ramon Berenguer IV i el Mercat Municipal. En arribar al carrer Sant Josep giraràs a la dreta per a desfer el camí del principi de l’av. de la Ràpita i part de l’av. Josep Tarradellas fins a creuar l’arc d’arribada. Tingues en compte la senyalització que hi haurà per diferenciar els recorreguts de 10K i 5K.

 

Recorregut 5K   trobaràs la senyalització en color blau  

Track 5K Amposta

Powered by Wikiloc

 

5K (trobaràs la senyalització en color blau) Enguany tant la sortida com l’arribada serà des del parc de Xiribecs. Sortiràs del parc per anar a la dreta cap al carrer Josep Tarradellas, seguiràs fins a l’avinguda de la Ràpita. En arribar a la rotonda de “l’olivera” giraràs a la dreta pel carrer Sebastià Juan Arbó, creuant el carrer Barcelona i passant pel davant dels pavellons poliesportius i el recinte firal. Continuaràs en paral·lel al canal marítim fins a l’Escola Agrària i pujaràs pel carrer Josep Tarradellas passant pel costat del parc de Xiribecs (sense entrar-hi). Aquest és un bon lloc per als acompanyants i públic perquè et veuran passar 2 vegades. A partir d’aquí el recorregut és el mateix que els anys passats fent tota l’av. de la Ràpita fins arribar al canal (davant l’hotel). Des d’aquí seguiràs tot recte (els dels 10K giraran a la dreta) fins a l’alçada del carrer Major (on et retrobaràs amb participants dels 10K) seguiràs pel carrer Sant Josep i tot seguit giraràs a la dreta per encarar l’av. Alcalde Palau ja amb el Pont Penjant al teu davant, per on passàs per a creuar el riu Ebre. En haver creuar el riu faràs el gir per a tornar a entrar a la ciutat i recòrrer altre cop l’av. Alcalde Palau. Compte aquí de no seguir als dels 10K perquè els dels 5K girareu a l’esquerra altre cop pel carrer Sant Josep per a desfer el camí del principi de l’av. de la Ràpita i part de l’av. Josep Tarradellas fins a creuar l’arc d’arribada. Tingues en compte la senyalització que hi haurà per diferenciar els recorreguts de 5K i 10K.
[robo-gallery id=”50″]