Curses Trail i Marxa

Diumenge, 15 de setembre de 2019 (informació provisional)

sortida i arribada: Finca Cabiscol – Temps de Terra


Cursa Trail Clàssica (22,5 Km i 1150m+)

Diumenge, 15 de setembre de 2019 a les 9:00 h.
La Cursa Trail Clàssica, un cop haguem sortit de la finca de Cabiscol, directe cap a la Misseta. A diferència d’altres anys que es passava pel coll d’Amposta i Quicolis. Tot just després ja tindrem la primera pujada destacada com és el racó de Cedrilles, excel·lent talaia del Montsià on es pot gaudir de bones vistes. Des d’aquí continuem per la sendera que va cap a la font d’Andara i des d’aquesta continuarem pel nou tram estrenat l’any passat pel corriol recuperat que discorre pel costat Oest de la serra de Montsià fins arribar a la bassa de l’Ortís i Mata-redona. A partir del mas mateix, baixarem pel GR92, per un tram boscós de baixada i molt corredor fins a arribar a la font de Burgar. Des d’aquí continuarem la baixada fins al cocó de Jordi. Es passarà després pel Pla de Galls i el barranc del Coll Llarg. Un cop aquí, tot just abans d’arribar a la zona de les Set Piques ens desviarem a la dreta fins a arribar al Pla de la Llosa on ens esperarà la darrera pujada, fins pujar al conegut Montsianell.
Hi haurà un tram cronometrat al Montsianell (pujada+baixada), entre els km 17,5 i 20. El corredor i la corredora que facin millor temps en aquest parcial, tindran un premi (menció) especial.
Després de baixar de Montsianell, arribats a les Set Piques, ja només ens quedaran 2,5 km amb una petita pujada final fins l’entrada a meta a la finca de Cabiscol – Temps de Terra.

Cursa Trail Clàssica: perfil, avituallaments i controls

descarregar el track Cursa Trail


Cursa Exprés i Cursa Junior (16Km i 800m+):

Diumenge, 15 de setembre 2019 a les 9:15 h.
Enguany com ha novetat, després de les peticions de diferents participants, tindrem una cursa exprés, pensada per a aquells i aquelles que vulguin córrer però amb una distància i desnivell inferiors a la cursa Trail Clàssica, que no sigui tan exigent. Aquesta cursa no puntuarà al Circuit de les Terres de l’Ebre.
La Cursa Júnior, puntuable al Circuit de les Terres de l’Ebre, tindrà el mateix traçat que la Cursa Exprés.
El recorregut serà molt semblant que la cursa clàssica, exceptuant que al km 5 de cursa, en lloc d’anar cap a font d’Andara i Mataredona, el recorregut es desviarà a l’esquerra en direcció a la font de les Bassulles. Enllaçant novament amb la cursa clàssica, tot just al GR-92, entre el Pla de Galls i el Coll Llarg. A partir d’aquí el seu recorregut serà idèntic amb la cursa llarga.

Cursa Exprés i Júnior: perfil i avituallaments

descarregar el track Express i Júnior


Cursa Cadet i Marxa (12Km i 600m+):

Diumenge, 15 de setembre de 2019 a les 9:30 h.
La Cursa Cadet, puntuable per al Circuit de les Terres de l’Ebre, i la marxa, tindran el mateix recorregut. Tot i que la marxa és una activitat no competitiva es prendrà el temps dels participants, tot i que, no és aquesta la principal finalitat d’aquesta activitat que esperem que serveixi per passar un bon matí per part baixa de la serra de Montsià. En trams compartit amb les curses, s’agrairà als marxadors i marxadores que deixin pas als corredors i corredores que estaran competint.
En la primera part del qual compartirà itinerari amb la cursa clàssica fins al racó de Cedrilles. A partir d’aquí, cadets i marxadors es desviaran a l’esquerra per tal de passar per la font de les Bassulles i dos petits bosquets de carrasques (com la cursa Exprés i Junior). A la part final del recorregut, a les Set Piques, el recorregut tornarà a coincidir amb la cursa clàssica en direcció la Misseta i finca Cabiscol.

Cursa Cadet i Marxa: perfil, avituallaments i controls

descarregar el track Cadet i Marxa

Nota: l’organització es reserva el dret de modificar aquests recorreguts en cas de necessitat tècnica o per seguretat pels participants.