Reglament

REGLAMENT DE LA DUEXTREM


EL DIA DE LA CURSA  NO S’ACCEPTARAN INSCRIPCIONS!!

REGLAMENT EXCLUSIU DE LA CURSA TRAIL, PRIMERA ETAPA DUEXTREM I MARXA.

El recorregut de la cursa trail consta de 21 km i de 1100 metres de desnivell positiu i transcorre per la serra del Montsià  el reglament serà el  del circuit de curses de muntanya de les Terres de l’Ebre

Hi haurà un control de frontal (llum) al km 16 per cursa Trail i Duextrem, en cas de sobrepassar les 2:30h de cursa en aquest punt, serà obligatori portar-lo, en cas contrari, se us enviarà pel recorregut de la marxa i serà motiu de desqualificació.

Els preu de la inscripció cursa TRAIL  serà 17€ els federats, 21€ els no federats, més 2€ en concepte de xip, els participant federant tindran que presentar la llicència FEEC.

Els corredors de la marxa sortiran 15 minuts aproximadament després del corredors de la Cursa Trail, no seran controlats per xip i no caldrà fer el pagament de 2€ de xip, el preu de la inscripció és de 13€ els federats i de 15€ els no federats.

A la cursa trail s’establiran les següents categories:

Categoria JUNIOR masculí i femení menors de 18 anys (classificacions per separat)

Categoria SÈNIOR masculí i femení entre 18 i 40 anys (classificacions per separat)

Categoria VETERÀ masculí i femení entre 40 i 50 anys (classificacions per separat)

Categoria MÀSTER masculí i femení mes de 50 anys (classificacions per separat)

Categoria ABSOLUTA masculí i femení (classificació general de tota la cursa independentment de la categoria i sexe)

A més del reglament del circuit de curses per muntanya de les Terres de l’Ebre

 REGLAMENT CURSA BTT I SEGONA ETAPA DEL DUEXTREM

La cursa BTT consta de 41 km i 1100 metres de desnivell positiu i transcorre per la serra del Montsià, els corredors que ho desitgen podran escollir un recorregut curt de 28Km i 660 mts de desnivell positiu.

Els preu de la inscripció cursa BTT  serà 18€ els federats, 22€ els no federats, els participant federant tindran que presentar la llicència UCI o de la Federació Catalana de Ciclisme.

La sortida de la prova Btt es realitzarà a les 8:30 del mati des de la Finca del Cabiscol i el temps màxim per fer el recorregut serà de 4 hores.

Aquesta prova de resistència en BTT no competitiva,però es refractarà amb una classificació el temps fet per cada participant .

L’ús del casc és obligatori.

Categories BTT:

  •  Absolut Masculí / Femení
  • Sub23 Masculí / Femení
  • Senior Masculí / Femení
  •  Veterà 1 Masculí / Femení
  •  Veterà 2 Masculí / Femení
  • Master Masculí / Femení

Durant el transcurs de la cursa hi haurà 5 avituallaments líquids i sòlids.

Durant el recorregut (sobretot pels trams de carretera) caldrà transitar respectant les normes del codi de circulació, perquè estan obertes al trànsit en general. Igualment sempre caldrà fer cas de les ordres de la policia o de l’organització ja sigui abans i en el decurs de la prova.

A més de tots els punt exposats al reglament del Duextrem i els exposats als reglaments del Xallenger BTT Terres de l’Ebre.