La cursa BTT

ATENCIÓ!! Els horaris i recorreguts són provisionals a manca de publicar les dades definitives.

La Cursa BTT de l’edició 2018 del Duextrem es realitzarà el proper 13 d’octubre. La sortida serà de la Finca del Cabiscol a les 8:30 h (horari orientatiu, properament publicarem els horaris definitius) tindreu la possibilitat de triar entre dos recorreguts: el llarg de 40 km i 1100 m+ i el curt de 26 km i 750 m+ (tingueu en compte que aquestes dades són provisionals, fins que publiquem els recorreguts definitius).
La decisió de fer un o altre recorregut l’he de prendre al moment de fer la inscripció. El dia de la cursa no es podran fer canvis de recorregut.

Els recorreguts seran semblants als de l’anterior edició, enguany repetim l’entrada per segon cop a la finca al km 4, afegint vistositat i permeten que els acompanyants gaudeixen del pas dels corredors.
La primera part del recorregut fins a l’entrada pel Coll d’Amposta, consta d’una part d’asfalt, pista i un final amb senda, després el recorregut repetirà pràcticament l’edició del 2015, amb la pista lateral de Temps de Terra (Cabiscol) i la senda de la Misseta que enguany farem al complet per evitar l’asfalt fins a les 7 piques on tenim Avituallament (AV1).
Camí i petita senda planera per arribar a l’ermita d’Amposta, on tenim la preparada la senda de baixada de l’ermita. Si voleu un descans,ara teniu una petita pujada per arribar a la barraca de l’Ametller (AV2) i continuar pel lateral de l’autopista a la recerca de la Serreta de Freginals (Separació Curta / Llarga).
Exclusiu llarga: Continuem Serreta de Freginals amb la seva senda i direcció el Barranc de la Galera per accedir a la Serra de Godall pel camí de la “Paridora” on tenim el control de pas i baixada pels Massets.
Retornem a Freginals on retrobarem el circuit per tots els participants i última espenta per fer la coneguda senda de Quicolis de pujada i baixada que ens deixa al Coll d’Amposta i en baixada fins a la zona d’arribada, que enguany és Exclusiva per la BTT, quedant a l’esquerra del conegut llac de la finca.

El dos circuits son puntuables per la Xallenger BTT Terres de l’Ebre.

Al final del recorregut s’oferirà a tots els participants l’obsequi, el trofeus corresponents i el dinar a base de rostida de carn. També podreu descarregar-vos el vostre diploma online un cop presentades les classificacions.

Altimetria i punts principals recorregut Llarg (correspon a l’edició 2017):Altimetria-BTT-Llarg

 

Track del recorregut Llarg (GPX)     també – aquí enllaç Wikiloc

Altimetria i punts principals recorregut Curt (correspon a l’edició 2017):
Altimetria-BTT-Curt

Track del recorregut curt (GPX) també – aquí enllaç Wikiloc

(l’organització es reserva el dret de modificar aquests recorreguts en cas de necessitat tècnica o per seguretat pels participants)