La cursa BTT

Diumenge, 14 d’octubre de 2018

sortida i arribada: Finca Cabiscol – Temps de Terra


La Cursa BTT de la 10a edició del Duextrem es realitzarà el proper 14 d’octubre de 2018, amb sortida i arribada des de la Finca del Cabiscol (Temps de Terra).

Com en anys anteriors tindràs la possibilitat de triar entre dos recorreguts: el llarg de 40 km i 1100m+ i el curt de 26 km i 750m+ i tots dos seran puntables a la Xallenger BTT Terres de l’Ebre 2018. A més també hi haurà categoria d’eBike que faran el recorregut llarg.
La modalitat en la que participaràs (curta, llarga o ebike) l’has de triar al moment de fer la inscripció. Tingues en compte que el dia de la cursa no es podran fer canvis de recorregut.

Els recorreguts seran molt semblants als de l’anterior edició. Enguany repetim l’entrada per segon cop a la finca al km 4, afegint vistositat i permeten que els acompanyants puguin veure als bikers poc després de la sortida.
La primera part del recorregut, fins a l’entrada pel Coll d’Amposta, consta d’una part d’asfalt, pista i un final amb sender. Després el recorregut seguirà per la pista lateral de Temps de Terra (finca Cabiscol) i el sender de la Misseta que es farà al complet per evitar l’asfalt fins a les 7 piques on hi haurà el primer avituallament (AV1). Tot seguit, camí i petit sender planer per arribar a l’ermita del Montsià, on hi ha un sender de baixada una mica tècnic i molt xalador fins a l’ermita. Després tindreu un descans, amb una petita pujada per arribar a la barraca de l’Ametllé (AV2) continuant pel lateral de l’autopista a la recerca de la Serreta de Freginals (on es dividiran els recorregut curt i llarg).
El recorregut llarg continuarà pel sender de la Serreta de Freginals en direcció al barranc de la Galera per accedir a la Serra de Godall pel camí de la “Paridora” (forta pujada) on hi haurà un control de pas i després baixada pels Massets.
Es retornarà a Freginals on els recorreguts llarg i curt es retrobaran, molt prop d’on s’havien separat. Des d’aquí tots els participants compartiran recorregut fins a meta però abans d’acabar cal un esforç considerable per pujar el sender (conegut i una mica temut) de Quicolis. Només quedarà una baixada ràpida des del coll d’Amposta fins a la zona d’arribada.

Altimetria i punts principals recorregut llarg (correspon a l’edició 2017):

fer inscripció

track del recorregut llarg (GPX)

track a wikiloc

 

Altimetria i punts principals recorregut curt (correspon a l’edició 2017):

fer inscripció

track del recorregut curt (GPX)

track a wikiloc

 

Nota: l’organització es reserva el dret de modificar aquests recorreguts en cas de necessitat tècnica o per seguretat pels participants.